Posjet Ukrajinske delegacije

13. travanj 2011.
U okviru studijskog putovanja koje organizira Ured UNICEF-a za Hrvatsku i Ukrajinu sa Središnjim koordinacijskim odborom akcije Gradovi i općine – prijatelji djece, a s ciljem učenja na riječkim iskustvima u pokretanju i provedbi programa Gradovi i općine – prijatelji djece, Tić  je posjetila ukrajinska delegacija.Ukrajinsku delegaciju čini 16 osoba iz različitih dijelova Ukrajine, glavnog grada Kijeva, gradova Sumyja, Lviva te iz manjih mjesta iz Zhitomirske, Rivne i Chernigive oblasti, i to predstavnici lokalne i regionalne samouprave, stručni suradnici iz odgojno-obrazovnih, zdravstvenih i socijalnih ustanova, kao i koordinatori i voditelji UNICEF-ovih programa Gradovi – prijatelji djece za Ukrajinu.
Cilj studijskog posjeta je saznati kako jedinice lokalne samouprave, provodeći akciju Gradovi i općine prijatelji djece – ostvaruju kvalitetnu skrb za djecu i kako u lokalne programe za djecu implementiraju odredbe iz Konvencije UN-a o pravima djeteta.

Tić obilježio “Dan odgoja bez batina” (30.04.)

06. travnja 2011.g. u Tiću je održana debata-parlaonica pod nazivom „Djecu treba zaštititi od tjelesnog kažnjavanja“. Aktivnost je provedena u okviru projekta „Ambasadori Tića“ povodom obilježavanja 30. travnja…

Kreativna radionica u Gradskom kazalištu lutaka

26. travanj 2011. Korisnici poludnevnog boravka Tića sudjelovali su u kreativnoj radionici u Gradskom kazalištu lutaka u Rijeci. (više…)