Održana radionica „Ja, mama i tata – zajedno u igri”

Dana 18. ožujka 2014.g., u Dječjem domu “Tić” Rijeka održana je posljednja radionica za djecu i roditelje u ciklusu “Ja, mama i tata – zajedno dva sata”. Radionica je bila namijenjena roditeljima i djeci predškolskog i mlađeg školskog uzrasta.
Na radionici su prezentirane osnovne značajke i demonstrirani načini kvalitetnog provođenja zajedničkog vremena roditelja i djece. Tako provedeno zajedničko vrijeme ispunjava djetetovu potrebu za pažnjom, dovodi do smanjenja neprimjerenih ponašanja te doprinosi osjećaju vlastite vrijednosti kod djece.
Radionica je provedena u okviru programa “Rijeka psihologije”. Voditeljice radionice bile su psihologinje  Ljiljana Bubnić i Nataša Makarun.

Održana radionica „Ja, mama i tata – vježbamo opuštanje”

Dana 11. ožujka 2014.g., u Dječjem domu "Tić" Rijeka održana je četvrta radionica za djecu i roditelje u ciklusu "Ja, mama i tata – zajedno dva sata". Radionica je…

Najava: Knjižica o pozitivnom roditeljstvu “Ja, mama i tata”

U periodu od 24.do 28. ožujka 2014.g. (ponedjeljak – petak) stručnjaci i volonteri Dječjeg doma „Tić“ Rijeka će na info-pultu na Korzu dijeliti knjižicu o pozitivnom roditeljstvu „Ja,…