Održana radionica „Ja, mama i tata – vježbamo opuštanje”

Dana 11. ožujka 2014.g., u Dječjem domu “Tić” Rijeka održana je četvrta radionica za djecu i roditelje u ciklusu “Ja, mama i tata – zajedno dva sata”. Radionica je bila namijenjena roditeljima i djeci predškolskog i mlađeg školskog uzrasta.
Roditelji i djeca su se na radionici imali priliku upoznati s načinima na koje se kroz zajedničke aktivnosti mogu opuštati. Nakon kratkog teorijskog uvoda o utjecaju i simptomima stresa kao i važnosti opuštanja, djeca i roditelji su kroz vježbe disanja, vizualizacije, kretanja te glazbu i priče dobili uvid u razne načine kako kod kuće mogu na kreativan i zanimljiv način provoditi zajedničko vrijeme u opuštajućim aktivnostima.
Radionica je provedena u okviru programa “Rijeka psihologije”. Voditeljice radionice bile su psihologinje  Ljiljana Bubnić i Iris Antolović.

 

Održana radionica „Ja, mama i tata – učimo razgovarati”

Dana 04. ožujka 2014.g., u Dječjem domu "Tić" Rijeka održana je treća radionica za djecu i roditelje u ciklusu radionica "Ja, mama i tata – zajedno dva sata". Radionica…

Održana radionica „Ja, mama i tata – zajedno u igri”

Dana 18. ožujka 2014.g., u Dječjem domu "Tić" Rijeka održana je posljednja radionica za djecu i roditelje u ciklusu "Ja, mama i tata – zajedno dva sata". Radionica je…