Ljeto u “Tiću”

Početkom srpnja djeca, korisnici poludnevnog programa, započeli su ljetne praznike trodnevnim izletom u Istru. Tijekom lipnja i srpnja, u sklopu AIESEC projekta, Dom su posjetili studenti iz Francuske, Turske, Egipta i Tajlanda koji su kroz nekoliko radionica djecu upoznali sa kulturom i običajima njihovih zemalja. Također, organizirani su stalni odlasci na more, posjete riječkoj podzemnoj šetnici, igralištima i parkovima, a ljeto smo zaokružili odlaskom na palačinke.

U pratnji odgajateljica djeca su početkom srpnja provela tri dana u Istri. Posjetili su Dinopark, razgledali Pulu i Rabac, u Fažani se vozili podmornicom te posjetili Muzej Grada Labina. Ovo putovanje realizirano je zahvaljujući donacijama prikupljenim u humanitarnoj akciji “Foto Tić” koju su organizirali i proveli Ivica Tabula, Nebojša Anić, Željko Maletić, Nenad Šućurović i Majda Anić.

Tijekom srpnja, u sklopu AIESEC projekta, “Tić” su posjetili studenti iz Francuske, Turske, Egipta i Tajlanda. Korisnici su, kroz nekoliko susreta, imali priliku upoznati kulture njihovih zemalja te kroz različite kreativne i sportske aktivnosti njima približiti naše običaje i način rada. Za vrijeme posljednjeg susreta sa studentima i korisnicima posjetili smo riječku podzemnu šetnicu.

U kolovozu djeca su posjetila izložbu “Prvi na svijetu – 150 godina riječkog torpedo” gdje su razgledali postav izložbe i pogledali kratku prezentaciju o nastanku i razvoju torpeda.

Tijekom cijelog ljeta organizirani su stalni odlasci na more, posjete igralištima i parkovima, a ljeto smo zaokružili odlaskom na palačinke.

Sudjelovanje na međunarodnoj konferenciji „Child maltreatment & well-being“

Dana 07. i 08. srpnja 2017. godine, na Filozofskom fakultetu u Rijeci, održana je međunarodna znanstvena konferencija »Child maltreatment & well-being: Contemporary issues, research & practice«, na kojoj…

Aktualno! U listopadu započinje novi 22. ciklus “Škole za razvedene roditelje”

Polazeći od ideje da svi roditelji trebaju potporu roditeljstvu te da većini roditelja u razdobljima kriza nedostaju znanje i vještine za postizanje „dobrog roditeljstva“, „Tić“ od 2007. godine…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)