Građanska inicijativa “Veselo dvorište za razigrane Tiće

Tijekom veljače, pa do kraja travnja, u Dječjem domu “Tić” Rijeka, provest će se Građanska inicijativa “Veselo dvorište za razigrane Tiće”, niz aktivnosti s ciljem uređenja  i saniranja dvorišta/igrališta koje se nalazi u sklopu Doma. Kako bi dvorište bilo ugodnije za boravak i primjerenije učenju i rekreaciji planiramo: sanirati klupice, oslikati zidove, postaviti koševe za otpatke, postaviti vanjski stol za stolni tenis i koš za košarku, zasaditi nove sadnice, presaditi postojeće.
Ova građanska inicijativa provest će se zahvaljujući financijskoj potpori Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva  u sklopu decentraliziranog modela financiranja Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.
Pozivamo zainteresirane građane koje žele uložiti svoje vrijeme i stručno znanje u vezi uređenja okoliša da se pridruže našoj inicijativi.
Za više informacija i dogovor oko uključivanja u naše aktivnosti uređenja dvorišta nazovite Dječji dom “Tić” Rijeka na broj 215-670, svaki dan od 08:00-16:00 sati.

 

Radionica “Pozitivna disciplina i vaše dijete”

24. veljače 2012.g u Dječjem domu "Tić" Rijeka održano je predavanje za roditelje "Pozitivna disciplina i vaše dijete". Radionica je bila namijenjena  svim zainteresiranim roditeljima djece predškolskog i…

Predavanja za roditelje “Dijete – žrtva ili nasilnik, uloga roditelja”

Dana 23. i 29. veljače u Osnovnoj školi "Klana" djelatnice Dječjeg doma "Tić" Rijeka održale su predavanja namijenjena roditeljima učenika 3. i 4. te 5. i 6. razreda…