Radionica “Pozitivna disciplina i vaše dijete”

24. veljače 2012.g u Dječjem domu “Tić” Rijeka održano je predavanje za roditelje “Pozitivna disciplina i vaše dijete”. Radionica je bila namijenjena  svim zainteresiranim roditeljima djece predškolskog i školskog uzrasta. Prisutni roditelji su, uz pomoć psihologa, odredili svoj dominantni roditeljski stil te su saznali kako  on utječe na ponašanje djece.
Također su dobili informacije na koji način postaviti granice djetetu, kako biti dosljedan i koje su, najčešće, prepreke roditeljima da djetetu kažu “ne”.
Predavanje je bilo interaktivnog tipa tako da su roditelji imali priliku aktivno  se uključiti postavljanjem pitanja i navođenjem primjera iz osobnog života, kao i učiti na tuđem iskustvu i poslušati savjete psihologa.
Radionica je održana u sklopu Rijeke psihologije – 5. tjedna psihologije u Hrvatskoj, a vodile su je psihologinje Suzana Mravinac i Klaudia Segnan Bilović.

 

Radionica za roditelje i djecu “Ja, mama i tata, zajedno dva sata”

Dana 22. veljače 2012.g. (srijeda) u periodu od 17,00 do 19,00 sati u "Tiću" će se održati  radionica „Ja, mama i tata – zajedno dva sata“. Radionica je namijenjena…

Građanska inicijativa “Veselo dvorište za razigrane Tiće

Tijekom veljače, pa do kraja travnja, u Dječjem domu "Tić" Rijeka, provest će se Građanska inicijativa "Veselo dvorište za razigrane Tiće", niz aktivnosti s ciljem uređenja  i saniranja dvorišta/igrališta…