Atlantic grupa osvježila fasadu Tića

Dana 6. lipnja 2012. godine Tić je dobio donaciju Atlantic grupe namijenjenu ličenju fasade zgrade ustanove. Tog dana Tić je posjetilo trideset zaposlenika Atlantic grupe koji su sudjelovali u uređenju dvorišta i ličenju fasade ustanove, a djecu darivali prigodnim poklonima.
Posjet djelatnika i donacija Atlantic grupe Tiću, dio je korporativne kulture Atlantic grupe u sklopu koje se održava Dan vrijednosti kada zaposlenici tvrtke sudjeluju u društveno korisnim akcijama. U Tiću je trideset zaposlenika Atlantic grupe sudjelovalo u ličenju zidova unutrašnje fasade objekta i na taj način doprinijelo cjelokupnom uređenju okoliša Tića. Po obavljenom poslu organizirano je zajedničko druženje uz okrijepu.
Ovo je jedna u nizu volonterskih humanitarnih akcija kojom zainteresirani i osviješteni  pojedinci i kompanije sudjeluju u društveno korisnom radu u „Tiću“ čime doprinose razvoju ustanove te pružaju model djeci i mladima u formiranju pozitivnog i društveno korisnog ponašanja.

Predstava skupine “Kreativci” za najmlađe u Tiću

U srijedu 30.svibnja 2012. g. učenici iz Osnovne škole Eugen Kumičić, okupljeni u skupini „Kreativci“, izveli su zanimljivu predstavu za najmlađe korisnike Dječjeg doma „Tić“. Predstava govori o…

Održan sastanak s volonterima „Tića“

Povodom kraja školske godine, dana 14. lipnja 2012. održan je redovni sastanak i druženje s volonterima Dječjeg doma „Tić“ Rijeka. Sastanci su dio trajne supervizije i edukacije volontera.…