Tić Rijeka | Događanja
Ambasadori „Tića“ obilježili Svjetski dan prevencije zlostavljanja djece (19.11.)

Dana 18. studenog 2016. godine ambasadori "Tića" sudjelovali su u interaktivanoj edukativnoj radionici na temu vršnjačkog nasilja u okviru koje su aktivno promišljali o ulogama različitih sudionika u vršnjačkom nasilju (nasilnik, žrtva, promatrač, nastavnik, roditelj, i drugi). Svoje su viđenje iskazali kroz lutkarske predstave koje su popratili koordinatori u školama i predstavnici medija. Ovom su aktivnošću ambasadori "Tića" doprinjeli podizanju svijesti o štetnosti svakog nasilja, afirmirajući pozitivne oblike ponašanja djece i mladih.

Više...
 
Djeca fotografirala riječke nogometaše

Dana 17. studenog 2016.g. Hrvatski nogometni klub Rijeka ugostio je djecu iz poludnevnog  boravka Dječjeg doma "Tić" Rijeka koja su, u sklopu humanitarne akcije "Foto Tić", fotografirala riječke nogometaše. U ugodnoj atmosferi u kampu HNK Rijeka i uz podršku organizatora humanitarne akcije djeca su provela zanimljivo popodne.

Više...
 
Trening za djelatnike centara za socijalnu skrb

Dana 14. studenog 2016. godine u Zadru je održan trening za djelatnike/voditelje odjela centara za socijalnu skrb pod nazivom „Jačanje kompetencija i osnaživanje voditelja u području zaštite djece i obitelji“. Cjelodnevnu edukaciju održale su Gordana Daniel, direktorica razvoja nacionalnih programa SOS Dječjeg sela te Ljiljana Bubnić, psihologinja  Dječjeg doma „Tić“ Rijeka. Trening je proveden u okviru projekta Child Protection Hub za Jugoistočnu Europu.

 
Održana 24. konferencija psihologa

U periodu od 9. do 12. studenoga 2016. u Opatiji je održana 24. godišnja konferencija hrvatskih psihologa pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović. Središnja tema ovog znanstveno-stručnog skupa s međunarodnim sudjelovanjema bila je – Psihologija u prevenciji poremećaja i očuvanju zdravlja.  Konferencija, na kojoj je sudjelovalo preko 700 psihologa, donijela je bogat i raznolik program, izvrsne goste predavače, iz Hrvatske i svijeta, niz simpozija, okruglih stolova, radionica, izlaganja, stručnih domjenaka i predstavljanja knjiga. Na konferenciji su sudjelovale psihologinje Dječjeg doma “Tić” Rijeka.

 
Stručni posjet studenata Učiteljskog fakulteta

Dana 08. studenog 2016.g. "Tić" su posjetili studenti treće godine Učiteljskog fakulteta, smjer Razredna nastava, u okviru kolegija Obiteljska pedagogija, u pratnji prof. Jasne Arigoni.

Više...
 
«Početak«12345678910»Kraj»

Stranica 8 od 69
© 2010 TIĆ - zaštita djece od zlostavljanja i zanemarivanja | Izrada web stranice: NEON STUDIO