Tić Rijeka | Događanja
Održana 24. konferencija psihologa

U periodu od 9. do 12. studenoga 2016. u Opatiji je održana 24. godišnja konferencija hrvatskih psihologa pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović. Središnja tema ovog znanstveno-stručnog skupa s međunarodnim sudjelovanjema bila je – Psihologija u prevenciji poremećaja i očuvanju zdravlja.  Konferencija, na kojoj je sudjelovalo preko 700 psihologa, donijela je bogat i raznolik program, izvrsne goste predavače, iz Hrvatske i svijeta, niz simpozija, okruglih stolova, radionica, izlaganja, stručnih domjenaka i predstavljanja knjiga. Na konferenciji su sudjelovale psihologinje Dječjeg doma “Tić” Rijeka.

 
Stručni posjet studenata Učiteljskog fakulteta

Dana 08. studenog 2016.g. "Tić" su posjetili studenti treće godine Učiteljskog fakulteta, smjer Razredna nastava, u okviru kolegija Obiteljska pedagogija, u pratnji prof. Jasne Arigoni.

Više...
 
Izlet djece u Liku

Dana 31. listopada 2016. godine djeca uključena u poludnevni boravak u „Tiću“, zajedno sa odgajateljima i volonterima, bila su na izletu u Lici. Posjetili su Kuterevo, utočište medvjeda, siranu, park Samograd i špilju Grabovaču, a nakon ručka uživala su u adrenalinskom parku.:)

Više...
 
Donacija čokolada

Dana 26. listopada 2016.g. „Tić“ su posjetile djelatnice marketinške agencije In Vida iz Zagreba koje su djeci, uključenoj u poludnevni boravak, podijelile veliku kutiju punu čokolada.

 
Pojačane volonterske snage „Tića“

Dana 19. listopada 2016.g. održana je edukacija za drugu grupu novih volontera, čime je završen ciklus prijema novih volontera za 2016. g., a u rad „Tića“ uključeno je 16 novih volontera. Volontiranje su nastavili i neki dugogodišnji volonteri „Tića“, što trenutno čini grupu od 25 aktivnih volontera.

Više...
 
«Početak«12345678910»Kraj»

Stranica 8 od 68
© 2010 TIĆ - zaštita djece od zlostavljanja i zanemarivanja | Izrada web stranice: NEON STUDIO