Tić Rijeka | Događanja
Anti Stres Mentalni Trening

Dana 01. 03. 2017. godine održana je radionica  „Anti Stres Mentalni Trening“ na kojoj je sudioncima ponuđen uvid u praktično razumjevanje mentalnog treninga s ciljem uklanjanja nepotrebnog stresa, sukoba i briga. Radionica na kojoj je sudjelovala socijalna radnica Dječjeg doma „Tić“ RIjeka Kristina Rukavina održana je u organizaciji Doma za odrasle osobe Turnić.

Više...
 
U tijeku su prijave za uključivanje novih volontera u Dječji dom „Tić“ Rijeka

Svi zainteresirani za volontiranje u Dječjem domu „Tić“ Rijeka mogu se do 31. ožujka 2017.g. prijaviti slanjem prijavnice na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript . Informacije za volontere i obrasci prijavnica dostupni su na web stranici www.tic-za-djecu.hr  Nakon prijave provodi se postupak prijema volontera koji uključuje intervju, psihologijsko testiranje i edukaciju.

Više...
 
Obilježen Dan ružičastih majica

Dana 22. veljače 2017. godine održane su četiri interaktivne radionice usmjerene na prevenciju vršnjačkog nasilja u osnovnim školama u Omišlju i Dobrinju na otoku Krku. Radionice su održane povodom obilježavanja Dana ružičastih majica, a vodile su ih Iris Antolović, psihologinja Dječjeg doma „Tić“ Rijeka i  Petra Naranđa, školska pedagoginja. U radionicama su sudjelovali učenici petog, šestog i sedmog razreda koji su se aktivno zauzeli za netoleranciju svih oblika nasilja

Više...
 
Radionica o nasilju u mladenačkim vezama

Dana 22. veljače 2017. godine održana je radionica za srednjoškolce na temu nasilja u mladenačkim vezama. Radionica je organizirana u partnerstvu Dječjeg doma “Tić” Rijeka, Odjela prevencije PU primorsko-goranske i Prve sušačke hrvatske gimnazije čiji su učenici trećih razreda aktivno sudjelovali u radionici.Događanje je održano povodom obilježavanja Dana ružičastih majica u Informativnom centru za prevenciju kriminaliteta na području grada Rijeke, a usklopu manifestacije Rijeka psihologije.

Više...
 
Radionica Sigurnost na internetu

Dana 15. veljače 2017. u Dječjem domu „Tić“ Rijeka, povodom Dana sigurnijeg interneta, psihologinje Ljiljana Bubnić i Iris Antolović održale su radionicu u kojoj su sudjelovala djeca uključena u poludnevni boravak. Tijekom radionice djeca su kroz interaktivnu igricu na računalu imala priliku provjeriti svoja znanja o potencijalno opasnim situacijama s kojima se mogu susresti na internetu. Igra je osmišljena kao niz kratkih priča, odnosno problemskih situacijakakve susreću na društvenim mrežama, primjerice pozivi za prijateljstvo, objavljivanje fotografija ili pisanje negativnih komentara.

Više...
 
«Početak«12345678910»Kraj»

Stranica 5 od 69
© 2010 TIĆ - zaštita djece od zlostavljanja i zanemarivanja | Izrada web stranice: NEON STUDIO