Zajedničko druženje roditelja i djece

07. listopada u „Tiću“ je održano zajedničko druženje roditelja i djece, korisnika Doma. Druženje je održano kako bi se djeci i roditeljima, kroz igru i zabavu, omogućilo zajedničko provedeno vrijeme u pozitivnom ozračju. Poticanje pozitivnih interakcija važno je u razvijanju ispunjavajućeg odnosa i postizanja zadovoljstva roditelja i djeteta.
Druženje roditelja i djece je jedna od brojnih aktivnosti koje se provode u okviru poludnevnog boravka u „Tiću“, akoje za cilj imaju unapređenja kvalitete odnosa roditelja i djece, odnosno doprinos adekvatnijoj skrbi roditelja za djecu.
Druženju je prisustvovalo 17 djece i roditelja koji su izrazili zadovoljstvo ovakvim oblikom aktivnosti i izrazili želju da se druženja češće održavaju.

Sudjelovanje na VI Simpoziju socijalnih radnika

U periodu od  16.-18.  listopada  2013. godine,  u Tuheljskim Toplicama održan je VI. Simpozij socijalnih radnika pod nazivom "Profesija socijalnog rada: identitet, integritet i realitet", u organizaciji Hrvatske…

Obilježen Međunarodni dan nenasilja (2. listopad)

Povodom Međunarodnog dana nenasilja (2. listopad), te Međunarodnog dana mira (21. rujna), korisnici Dječjeg doma „Tić“ Rijeka, sudjelovali su na radionici pod nazivom „Radionica tišine - pronalaženje unutarnjeg…