Sudjelovanje na VI Simpoziju socijalnih radnika

U periodu od  16.-18.  listopada  2013. godine,  u Tuheljskim Toplicama održan je VI. Simpozij socijalnih radnika pod nazivom “Profesija socijalnog rada: identitet, integritet i realitet”, u organizaciji Hrvatske udruge socijalnih radnika.
U vremenu krize i ograničenih resursa profesija socijalnog rada se suočava s brojnim izazovima. Porast nezaposlenosti, socijalnih problema i nejednakosti, uz smanjenje tolerancije i narušen sustav društvenih vrijednosti pred socijalne radnike svakodnevno postavljaju nove profesionalne odgovornosti i očekivanja.
Stoga je ovaj Simpozij bio  prilika za dijalog o važnim profesionalnim pitanjima, učenje iz dobre prakse i kreiranje zajedničkih preporuka za daljnji razvoj djelatnosti socijalnog rada i socijalne skrbi.
Skupu je prisustvovala  Kristina Rukavina, socijalna radnica Dječjeg Doma “Tić” Rijeka.

Četrnaesti ciklus Škole za razvedene roditelje

Dana 15. listopada 2013.g. (utorak) u „Tić-u“ započinje novi ciklus „Škole za razvedene roditelje“ - programa psihološke podrške razvedenim roditeljima. Program će se održavati u periodu od 15.10. do…

Zajedničko druženje roditelja i djece

07. listopada u „Tiću“ je održano zajedničko druženje roditelja i djece, korisnika Doma. Druženje je održano kako bi se djeci i roditeljima, kroz igru i zabavu, omogućilo zajedničko…