Volonter Tića primio rektorovu nagradu za studenta volontera

Odlukom rektora Sveučilišta u Rijeci, Ediju Gustinu- Maski, dodijeljena je nagrada  za studenta volontera.
Edi Gustin student je 1.godine sveučilišnog diplomskog studija Likovne pedagogije Akademije primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci. Edi je prvi, još kao srednjoškolac, oslikao dvorište Dječjeg doma “Tić”, a lani je postao i naš volonter.
U sklopu projekta uređenja dvorište, prošle godišnje, on je uz pomoć kolega s fakulteta,  osvježio bojom stare crteže na vanjskim zidovima i osmislio nove tako da je dvorište postalo ugodnije i ljepše za boravak djece.
Kao poznati riječki grafiter s tagom Maska, Edi je osmislio radionicu izrade grafita za starije korisnike poludnevnog boravka na kojoj djeca imaju priliku upoznati se s vještinom izrade grafita, razvijati kreativnost i vidjeti na koje sve korisne načine mogu upotrijebiti svoje talente i slobodno vrijeme.

Stručni posjet studenata Učiteljskog fakulteta

Dana 03. svibnja 2013.g. studenti 1.godine Ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja na Učiteljskom fakultetu, a u sklopu vježbi iz kolegija Pedagogija ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja,…

Predstavljen zbornik “Zaštita prava i interesa djece s problemima u ponašanju”

Pravobraniteljica za djecu Mila Jelavić predstavila je 13. svibnja 2013. zbornik "Zaštita prava i interesa djece s problemima u ponašanju" u Rijeci, na Sveučilišnom kampusu na Trsatu, u…