V. Simpozij socijalnih radnika u Zagrebu

Dana 10.10.2011. godine socijalna radnica Dječjeg doma “Tić” Rijeka sudjelovala je na V. Simpoziju socijalnih radnika u Hotelu Sheraton u Zagrebu. Tema ovog simpozija bila je “Volonterstvo i socijalni rad: Zajedno za humanije društvo”, što je doprinos godini volonterstva budući da je Vijeće Europske unije 2011. godinu proglasilo godinom volontiranja.

Sudjelovanje na simpoziju realizirano je kroz Poster-prezentaciju kojom je prikazan volonterski program Dječjeg doma “Tić” Rijeka, dosadašnja iskustva u radu s volonterima, te koji je doprinos uključivanja volontera u rad Dječjeg doma “Tić” Rijeka.
Osim razmjene već postojećih ideja i iskustava , Simpozij je bio prilika za otvaranje novih prijedloga i pitanja o tome kako socijalni radnici mogu aktivirati i organizirati volonterske aktivnosti u sredini u kojoj djeluju.

Počinje deseti ciklus „Škole za razvedene roditelje“

Dana 06. listopada 2011.g. (četvrtak) u „Tić-u“ započinje novi ciklus „Škole za razvedene roditelje“ - programa psihološke podrške razvedenim roditeljima. Program će se održavati u periodu od 06.10. do…

19. godišnja konferencija hrvatskih psihologa

U Osijeku je, u periodu od 12.-15. listopada 2011. održana 19. godišnja konferencija hrvatskih psihologa pod nazivom Vrijeme sličnosti i razlika - izazov psihologiji i psiholozima. Konferenciji je…