U tijeku su prijave za uključivanje novih volontera u Dječji dom „Tić“ Rijeka

Svi zainteresirani za volontiranje u Dječjem domu „Tić“ Rijeka mogu se do 31. ožujka 2017.g. prijaviti slanjem prijavnice na e-mail adresu: tic@tic-za-djecu.hr. Informacije za volontere i obrasci prijavnica dostupni su na web stranici www.tic-za-djecu.hr  Nakon prijave provodi se postupak prijema volontera koji uključuje intervju, psihologijsko testiranje i edukaciju.
Volonteri u Dječjem domu „Tić“ Rijeka uključeni su u rad s djecom – korisnicima poludnevnog programa primarno kroz pružanje pomoći i podrške u učenju, a po dogovoru i obzirom na svoje talente i sposobnosti, mogu organizirati kreativnu ili sportsku radionicu. U svom radu imaju podršku i mentorstvo stručnih djelatnika „Tića“.
Uz osjećaj zadovoljstva zbog pomaganja, volonteri stječu i nova znanja i vještine, obogaćuju svoje iskustvo, osigurana im je stručna edukacija i stalna supervizija, dostupna im je stručna literatura, pruža im se prilika za sudjelovanje na zajedničkim druženjima i svečanostima te drugim događanjima u Domu i izvan.

Radionica Sigurnost na internetu

Dana 15. veljače 2017. u Dječjem domu „Tić“ Rijeka, povodom Dana sigurnijeg interneta, psihologinje Ljiljana Bubnić i Iris Antolović održale su radionicu u kojoj su sudjelovala djeca uključena…

Ambasadori „Tića“ promišljaju o masovnim medijima

Dana 27. travnja 2017. godine u ustanovi „Tić“ održana je radionica „Djeca i mediji“ organizirana za učenike pete generacije ambasadora „Tića“ - polaznike sedmih razreda osnovnih škola u…