„TIĆU“ URUČENA SREDSTAVA 62. HUMANITARNOG BALA MEDICINARA

Dana 13. lipnja 2019. godine u Dječjem domu „Tić“ Rijeka svečano su uručena sredstva prikupljena na 62. Humanitarnom balu medicinara u organizaciji studentske udruge FOSS MedRi (Fakultetski odbor svih studenata Medicinskog fakulteta u Rijeci).
62. Humanitarni bal medicinara održan je 26. travnja 2019. u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner u Opatiji, na kojem su prikupljena sredstva u iznosu od 29.814,40 kn, a simbolični ček ravnateljici Doma „Tić“ Tamari Žakula uručili su Antun Mršić, povjerenik za zabavu FOSS MedRi i voditelj projekta 62. humanitarnog bala medicinara i Martina Ivanišević, tajnica FOSS MedRi.

Fakultetski odbor svih studenata Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci (FOSS MedRi) je mala grupa proaktivnih talentiranih studenata medicine koji svojim radom pokušavaju poboljšati suživot samih studenata, ali i cijele zajednice. Upravo tom prigodom, studenti su ove godine, 62. put za redom, organizirali Humanitarni bal medicinara kako bi se donacijama Medicinskog fakulteta, Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci, Hrvatske liječničke komore, Primorsko-goranske županije te studenata i profesora prikupile donacije koje su ove godine usmjerene Dječjem domu “Tić” Rijeka. Kako su naveli studenti: „Bal je protekao u dobrom duhu plesa i druženja, a sve nas je zabavljala Vesna Pisarović. Ovim putem htjeli bi zahvaliti svima koji su svojom donacijom pridonijeli poboljšanju rada Dječjeg doma “Tić” Rijeka.“
Ravnateljica „Tića“ Tamara Žakula je u ime svih djelatnika i korisnika Doma „Tić pozdravila ovu hvalevrijednu humanitarnu akciju i zahvalila studenticama i studentima koji su ovaj 62. Humanitarni bal organizirali, svima koji su u njemu sudjelovali ili su se na neki način uključili te dobroj volji i trudu da pruže podršku upravo Domu „Tić“. Dobivena sredstva uložiti će se u podizanje kvalitete rada s djecom kroz uređenje prostora za grupni rad s djecom i nabavku edukativnog materijala.

Posjet studenata psihologije

Dana 11.04.2018. studenti psihologije Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, u okviru kolegija Psihologija roditeljstva u pratnji Prof. Sanje Smojver – Ažić posjetili su „Tić“. Sa specifičnostima stručnog rada…