Sudjelovanje na Sajmu razmjene ideja

Dječji dom „Tić“ Rijeka sudjelovao je na Sajmu razmjene ideja u sklopu 20. jesenskog poslovnog sastanka Hrvatske mreže zdravih gradova održanog u Opatiji od 22.-24. listopada. Na sajmu su najuspješniji hrvatski zdravi gradovi predstavljali svoje programe i dugoročne projekte koji su sastavni dio ulaganja u zdrav rast i razvoj djece te čitavih obitelji.
Nataša Makarun i Ljiljana Bubnić, psihologinje Dječjeg doma „Tić“ Rijeka, predstavile su savjetodavni stručni rad,  „Školu za razvedene roditelje” – program psihološke podrške razvedenim roditeljima te radionice za jačanje roditeljskih kapaciteta „Ja, mama i tata – zajedno dva sata“.
Svi sudionici imali su priliku razmijeniti ideje i upoznati druge modele dobre prakse. Sa sastanka u Opatiji poslana je poruka o tome koliko je za zdravlje ukupne populacije važno ulaganje u dječji rani razvoj te osnaživanje obitelji  u neposrednom okruženju zajednice.

Info – pult uoči Dana sigurnijeg Interneta

Dan sigurnijeg Interneta obilježava se svake godine drugog dana drugog tjedna u drugom mjesecu diljem svijeta i to već jedanaestu godinu za redom, a u cilju promicanja sigurnog…

„Tić“ obilježio15. obljetnicu stručnog rada i Svjetski dan prevencije zlostavljanja djece „milenijskom fotografijom“

Dana 06. studenog 2015.g. u 12.00 sati na Riječkom lukobranu okupilo se više od 1600 djece i mladih te stručnjaka i svih onih koji brinu za dobrobit djece…