Škola, policija i “Tić” – zajedno u prevenciji

Dana 25. veljače 2014. godine u Policijskoj upravi Primorsko-goranskoj održane su fokus grupe sa učenicima na temu nasilja i zaštite mladih od nasilja. Aktivnost je održana u okviru 3. komponente nacionalnog preventivnog projekta „Živim život bez nasilja“ koji je organizirao Odjel prevencije Policijske uprave primorsko-goranske, a u partnerstvu  s Dječjim domom i savjetovalištem „Tić“ Rijeka i Osnovnom školom „Nikola Tesla“ u Rijeci.
U fokus grupama sudjelovali su učenici VIII b, OŠ Nikola Tesla koji su se osvrnuli na sve provedene aktivnosti u okviru kampanje, aktualne probleme nasilja te dali ideje kako ga spriječiti.
Izlaganje svih grupa pratila je vrlo žustra diskusija, a bila su česta i pitanja o policijskom postupanju, kao i o aktivnostima Centra za socijalnu skrb te Dječjeg doma i savjetovališta „Tić“.

 

Održana radionica „Ja, mama i tata – zadovoljni u obitelji”

Dana 25. veljače 2014.g., u Dječjem domu "Tić" Rijeka održana je druga radionica za djecu i roditelje u ciklusu radionica "Ja, mama i tata – zajedno dva sata". Radionica…

Održana radionica „Ja, mama i tata – učimo razgovarati”

Dana 04. ožujka 2014.g., u Dječjem domu "Tić" Rijeka održana je treća radionica za djecu i roditelje u ciklusu radionica "Ja, mama i tata – zajedno dva sata". Radionica…