Regionalni susret na temu zaštite djece

Dana 22. i 23. rujna  2016.g. održan je “Regionalni susret predstavnika resurs osoba iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Srbije“ u Beogradu, u okviru projekta ChildHub za Jugoistočnu Europu. Susret je iniciran od strane lokalnih partnerskih organizacija koje su uključene u projekt – Save the Children North West Balkan (BiH), Hrabri telefon (Hrvatska) i Centra za integraciju mladih (Srbija), a na njemu je sudjelovala psihologinja Ljiljana Bubnić.

Cilj susreta bila je razmjena iskustava o dosadašnjem tijeku projekta, odnosno diskusija o predstojećim aktivnostima i planovima. U fokusu su bile dvije teme – pitanje održivosti projekta i kreiranje Akcijskih planova za zagovaranje u zemljama koje su uključene u projekt. Sastanku je prisustvovalo 17 stručnjaka, resurs osoba i članova projektnih timova iz ove tri zemlje među kojima su bili predstavnici ministarstva, djelatnici visokog školstva, institucija i nevladinih organizacija koje se bave zaštitom djece.

U “Tiću” započela Kreativna škola fotografije

Dana 20. rujna 2016.g. u “Tiću” je započela Kreativna škola fotografije. Riječ je o projektu namijenjenom djeci uključenoj u poludnevni boravak koji je inicirala Građanska inicijativa fotografa sa dugogodišnjim volonterskim…

Donacija čokolada

Dana 26. listopada 2016.g. „Tić“ su posjetile djelatnice marketinške agencije In Vida iz Zagreba koje su djeci, uključenoj u poludnevni boravak, podijelile veliku kutiju punu čokolada.