Radionica „Ja, mama i tata – zajedno dva sata“

Roditelji često imaju osjećaj da se svojem djetetu ne posvećuju dovoljno ili da ne provode vrijeme na način koje dijete ispunjava i čini zadovoljnim. Djeca svoje nezadovoljstvo i potrebu za pažnjom često iskazuju kroz nemir, plač i neprimjereno ponašanje.
Radionica „Ja, mama i tata – zajedno dva sata“ usmjerena je na prezentiranje osnovnih značajki i demonstraciju zajedničkog vremena roditelja i djeteta koje će djetetu ispuniti potrebu za pažnjom roditelja i učiniti zadovoljnijim i dijete i roditelje. Uz upoznavanje s osnovnim principima kvalitetnog zajedničkog vremena, djeca i roditelji će imati priliku sudjelovati u nekoliko zajedničkih aktivnosti koje će moći primjenjivati u svakodnevnom životu.
Radionica je namijenjena roditeljima i djeci predškolskog i nižeg školskog uzrasta. Održat će se 21. veljače u Dječjem domu „Tić“ Rijeka u vremenu od 17.00 do 18.30 sati. Za sudjelovanje svi zainteresirani roditelji sebe i djecu mogu prijaviti na broj telefona 216 670.

Predavanje “Sigurno dijete – uloga roditelja”

U srijedu 20. veljače 2019. godine u Dječjem domu „Tić“ Rijeka održat će se predavanje „Sigurno dijete – uloga roditelja“. Polazeći od ideje da je sigurnost djeteta jedan…

Dječjem domu „Tić“ uručena sredstva prikupljena na 6. Donatorskoj aukciji slika

Dana 10. travnja 2019. godine u upravnoj zgradi tvrtke Metis d.d. održano je svečano potpisivanje ugovora o donaciji sredstava prikupljenih na 6. Donatorskoj aukciji slika u organizaciji Zaklade…