Predavanje-radionica za roditelje “Sigurnost na internetu”

Drugi dan, drugog tjedna u veljači proglašen je međunarodnim Danom sigurnog interneta.
Tim povodom će se u utorak, 05.veljače 2013.g., s početkom u10.00 sati u Dječjem domu “Tić” Rijeka održati predavanje-radionica za roditelje “Sigurnost na internetu”.
U predavanju će se govoriti o prednostima i nedostacima interneta, mogućnostima učenja i komunikacije korištenjem interneta, te o cyberbullyingu – nasilju putem interneta.
Poseban naglasak biti će stavljen na moguće opasnosti i zamke društvenih mreža te na načine na koje u takvim situacijama roditelji mogu zaštititi dijete i svoju obitelj.
Predavanje će biti usmjereno na savjete i iskustva koja mogu pomoći roditeljima kako bi oni mogli pomoći djeci da se lakše snađu u svijetu suvremenih tehnologija te da potaknu dijete na primjereno, odgovorno i sigurno korištenje interneta.
Predviđeno trajanje predavanja-radionice radionice je dva školska sata, a svi zainteresirani mogu se prijaviti do 04.veljače 2013.g., telefonom 051/215-670 ili putem e-maila: tic@tic-za-djecu.hr.

Počinje trinaesti ciklus “Škole za razvedene roditelje”

21. siječnja  2013. Dana 19. veljače 2013.g. (utorak) u „Tić-u“ započinje novi ciklus „Škole za razvedene roditelje“ - programa psihološke podrške razvedenim roditeljima. Program će se održavati u periodu od 19.02.…

Radionica za roditelje i djecu “Ja, mama i tata, zajedno dva sata”

Dana 20. veljače 2013.g. (srijeda) u periodu od 17,00 do 19,00 sati u "Tiću" će se održati  radionica „Ja, mama i tata – zajedno dva sata“. Radionica je namijenjena…