Održana radionica „Ja, mama i tata – i naše potrebe”

Dana 18. veljače 2014.g., u Dječjem domu „Tić” Rijeka održana je prva radionica za djecu i roditelje u ciklusu radionica „Ja, mama i tata – zajedno dva sata”. Radionica je bila namijenjena roditeljima i djeci predškolskog i mlađeg školskog uzrasta.
Roditelji su se na radionici imali priliku upoznati s načinima na koje, kroz igru i zajedničke aktivnosti, mogu ostvariti svoje i djetetove potrebe. Naglasak je stavljen na kvalitetno i konstruktivno provođenje vremena u kojem roditelj i dijete zajednički planiraju i kreiraju aktivnosti, pri čemu zadovoljavaju potrebe za zabavom, pripadanjem, slobodom i moći.
Radionica je provedena u okviru projekta “Rijeka psihologije”. Voditeljice radionice bile su psihologinje  Klaudia Segnan Bilović i Iris Antolović.

 

Edukativni kviz o nasilju

Dana 13. veljače 2014.g u Policijskoj upravi primorsko-goranskoj održan je edukativni kviz o nasilju u kojem se natjecalo 24 učenika 8b razreda Osnovne škole Nikole Tesle u Rijeci. Edukativni…

Radionice za roditelje i djecu “Ja, mama i tata – zajedno dva sata”

Dana 18. veljače 2014. godine započet će ciklus od pet radionica za roditelje i djecu pod nazivom "Ja, mama i tata zajedno dva sata". Radionice su namijenjene djeci…