Održana 24. konferencija psihologa

U periodu od 9. do 12. studenoga 2016. u Opatiji je održana 24. godišnja konferencija hrvatskih psihologa pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović. Središnja tema ovog znanstveno-stručnog skupa s međunarodnim sudjelovanjema bila je – Psihologija u prevenciji poremećaja i očuvanju zdravlja.  Konferencija, na kojoj je sudjelovalo preko 700 psihologa, donijela je bogat i raznolik program, izvrsne goste predavače, iz Hrvatske i svijeta, niz simpozija, okruglih stolova, radionica, izlaganja, stručnih domjenaka i predstavljanja knjiga. Na konferenciji su sudjelovale psihologinje Dječjeg doma “Tić” Rijeka.

Donacija čokolada

Dana 26. listopada 2016.g. „Tić“ su posjetile djelatnice marketinške agencije In Vida iz Zagreba koje su djeci, uključenoj u poludnevni boravak, podijelile veliku kutiju punu čokolada.

Donacija za djecu

Dana 18. studenog 2016. godine donaciju za djecu uručili su članovi obitelji Šimić. Radi se o kućnom kinu Phillips, konzoli PlayStation 2 i PC-u za djecu u poludnevnom…