Obilježavanje Dana obitelji

Međunarodni dan obitelji obilježava se 15. svibnja svake godine još od 1994.g. kada je proglašen rezolucijom Ujedinjenih naroda. Cilj mu je naglasiti i prisjetiti se važnosti obitelji u životu svakog pojedinca. Povodom Dana obitelji “Tić” je organizirao tradicionalno druženje s korisnicima i njihovim obiteljima.
U opuštenoj atmosferi roditelji i skrbnici te ostali članovi obitelji imali su priliku međusobno se upoznati, družiti, razgovarati s odgajateljicama i psiholozima “Tića” te zaigrati društvenu ili sportsku igru.
Tom prilikom je prikazan i kratki film – prezentacija “Tičići okolo naokolo” koji prikazuje djecu na izletima, druženjima, odnosno njihovim svakodnevnim aktivnostima u “Tiću”, a sastoji se od niza fotografija prikupljenih unatrag dvije godine. Prezentaciju je, kao poklon djeci i obiteljima, pripremila odgajateljica Iris Antolović.
Druženje je završeno uz pizzu i sokove uz želju sudionika da ovakvih druženja bude još više.

Ambasadori „Tića“ obilježili su Dan odgoja bez batina

U četvrtak 30. travnja, povodom Dana odgoja bez batina, ambasadori „Tića“ sudjelovali su u parlaonici kojoj je tema bila tjelesno kažnjavanje djece. Nakon kratkog uvodnog upoznavanja s tim što…

Mini Olimpijske igre u “Tiću”

Dana 13. svibnja, u suradnji s Odsjekom za pedagogiju Filozofskog fakulteta u Rijeci,  u "Tiću" su održane "mini Olimpijske igre" čiji je cilj bio usvajanje pravila sportskih disciplina,…