Mini Olimpijske igre u “Tiću”

Dana 13. svibnja, u suradnji s Odsjekom za pedagogiju Filozofskog fakulteta u Rijeci,  u “Tiću” su održane “mini Olimpijske igre” čiji je cilj bio usvajanje pravila sportskih disciplina, razvoj timskog duha, te promoviranje zdravog načina života uz aktivnosti i boravak na otvorenom.
“Mini Olimpijske igre” naziv je radionice koju su osmislili i realizirali Damjanić Ivana, Dimnjašević Tea, Gazilj Ilaria, Havaić Mateo i Ilić Martina, studenti Pedagogije, uz podršku mentora, a u sklopu kolegija Domska pedagogija.
Korisnici poludnevnog boravka “Tića” su, nakon kratkog upoznavanja s povijesnim činjenicama i vrijednostima koje promiču Olimpijske igre, imali priliku okušati se u sportovima i disciplinama: stolni tenis, košarka, preskakanje vijače, skok u dalj i badminton. Nakon natjecanja svim sudionicima su  podijeljene i  medalje za “fair play” igru koje su izradili studenti.

Obilježavanje Dana obitelji

Međunarodni dan obitelji obilježava se 15. svibnja svake godine još od 1994.g. kada je proglašen rezolucijom Ujedinjenih naroda. Cilj mu je naglasiti i prisjetiti se važnosti obitelji u…

Gerovo: Edukativni kviz o nasilju

Dana 21. svibnja 2015.g.u Područnoj školi Gerovo proveden je edukativni kviz o nasilju u kojem su se natjecala 24 učenika Osnovne škole Petar Zrinski iz Čabra. Edukativni kviz…