Obavijest o privremenoj organizaciji rada Dječjeg doma “Tić” Rijeka

S ciljem preventivnog postupanja i zaštite zdravlja građana, a u skladu s preporukama Odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Grada Rijeke i Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku,  u vezi s pojavom bolesti COVID-19, tj. koronavirusa, Dječji dom “Tić” Rijeka od danas mijenja sustav rada. Slijedeći protokol o prevenciji širenja virusa, koristimo i primjenjujemo sve mjere higijenske zaštite i samozaštite, u cilju održavanja najvišega stupnja preporuka i na interes cjelokupne zajednice.

Dom od ponedjeljka 16. ožujka 2020.g.,  mijenja način rada te se odgađaju termini savjetovanja o čemu će svi biti i pojedinačno obaviješteni.

Također molimo građane da se za sve informacije i upite obraćaju prvenstveno putem telefona, pošte, e-maila ili telefaksa, izbjegavajući dolazak u prostor Doma.

• telefonom, pozivom u uredovno vrijeme (pon.- pet. od 8 do 16 sati) na broj 051/215 670
• mobitelom na broj 095/215 67 00
• poštom, na adresu Dječji dom “Tić” Rijeka, Beli Kamik 11
• telefaksom, na broj: 051/215 678
• e-mailom, na adresu: tic@tic-za-djecu.hr

 

Hvala na razumijevanju!

Edukacije o seksualnom zlostavljanju za stručnjake u socijalnoj skrbi

Dana 25. veljače 2020. godine održana je jednodnevna edukacija pod nazivom „Rad sa seksualno zlostavljanim djetetom – psihološki aspekti”, kreirana sa svrhom jačanja kompetencija i osnaživanja stručnjaka koji…

Kako sačuvati mentalno zdravlje tijekom pandemije korona virusa?

Sačuvati mentalno zdravlje tijekom pandemije korona virusa, i svega što je uslijedilo kao posljedica širenja zaraze, gotovo je jednako važno kao i pridržavati se uputa i savjeta nadležnih…