Novi ciklus škole za razvedene roditelje

U listopadu 2010.g. održan je 8. po redu ciklus Škole za razvedene roditelje – program podrške razvedenim roditeljimaProgram Škole za roditelje je namijenjen svim roditeljima koji su razvedeni ili je razvod braka u tijeku, a sudjelovanjem u školi dobivaju priliku da, kroz 5 edukativno-iskustvenih radionica, razmijene iskustva u grupi i dobiju informacije koje će im olakšati razumijevanje dječjih reakcija na situaciju razvoda te prepoznavanje i zadovoljavanje dječjih potreba. Sve to sa ciljem da olakšamo prilagodbu djece i roditelja na nove životne okolnosti, pomognemo u smanjivanju opterećenja uvjetovanih rastavom te boljoj organizaciji obiteljskog života nakon rastave roditelja, uz jačanje samopouzdanja djece i roditeljske kompetentnosti u odgoju.

Dan odgoja bez batina (30.04.)

Povodom Dana odgoja bez batina u travnju 2010.g., 2. generacija Ambasadora „Tić“-a upoznala se sa osnovnim pojmovima o vršnjačkom nasilju te osmislila četiri različita plakata. Plakati govore o…

Međunarodni dan djece žrtava nasilja (04.06.)

Povodom tradicionalnog obilježavanja Međunarodnog dana djece žrtava nasilja, „Tić“ je poduzeo aktivnosti kojima doprinosi podizanju svijesti o problemu nasilja nad djecom kod šire i stručne javnosti. (više…)