Ljeto u “Tiću”

Početkom srpnja djeca, korisnici poludnevnog programa, započeli su ljetne praznike trodnevnim izletom u Istru. Tijekom lipnja i srpnja, u sklopu AIESEC projekta, Dom su posjetili studenti iz Francuske, Turske, Egipta i Tajlanda koji su kroz nekoliko radionica djecu upoznali sa kulturom i običajima njihovih zemalja. Također, organizirani su stalni odlasci na more, posjete riječkoj podzemnoj šetnici, igralištima i parkovima, a ljeto smo zaokružili odlaskom na palačinke.

U pratnji odgajateljica djeca su početkom srpnja provela tri dana u Istri. Posjetili su Dinopark, razgledali Pulu i Rabac, u Fažani se vozili podmornicom te posjetili Muzej Grada Labina. Ovo putovanje realizirano je zahvaljujući donacijama prikupljenim u humanitarnoj akciji “Foto Tić” koju su organizirali i proveli Ivica Tabula, Nebojša Anić, Željko Maletić, Nenad Šućurović i Majda Anić.

Tijekom srpnja, u sklopu AIESEC projekta, “Tić” su posjetili studenti iz Francuske, Turske, Egipta i Tajlanda. Korisnici su, kroz nekoliko susreta, imali priliku upoznati kulture njihovih zemalja te kroz različite kreativne i sportske aktivnosti njima približiti naše običaje i način rada. Za vrijeme posljednjeg susreta sa studentima i korisnicima posjetili smo riječku podzemnu šetnicu.

U kolovozu djeca su posjetila izložbu “Prvi na svijetu – 150 godina riječkog torpedo” gdje su razgledali postav izložbe i pogledali kratku prezentaciju o nastanku i razvoju torpeda.

Tijekom cijelog ljeta organizirani su stalni odlasci na more, posjete igralištima i parkovima, a ljeto smo zaokružili odlaskom na palačinke.

Posjet studenata Psihologije

Dana 12. svibnja 2017. godine u posjet Dječjem domu “Tić” Rijeka došli su studenti Psihologije Filozofskog fakulteta u Rijeci, sa Prof. Sanjom Smojver Ažić. Posjeta je realizirana u…

Program poludnevnog boravka

Centar Tić Rijeka je javna ustanova socijalne skrbi koja pruža psihosocijalnu pomoć i usluge dnevnog boravka korisnicima bez odgovarajuće roditeljske skrbi, korisnicima bez roditelja ili korisnicima koje roditelji…