Info – pult uoči Dana sigurnijeg Interneta

Dan sigurnijeg Interneta obilježava se svake godine drugog dana drugog tjedna u drugom mjesecu diljem svijeta i to već jedanaestu godinu za redom, a u cilju promicanja sigurnog i odgovornog načina korištenja interneta i mobitela, posebno među populacijom djece i mladih.
Uoči Dana sigurnijeg Interneta, koji se ove godine obilježava 11. veljače, Dječji dom „Tić” Rijeka i ambasadori “Tića” su, putem info – pulta postavljenog na Korzu, informirali sugrađane o važnosti sigurnog korištenja Interneta. Tom su prilikom, kroz distribuiranje edukativnih letaka, plakata i drugih materijala, ambasadori podsjetili građane na važnost sigurnog korištenja Interneta i mobitela te na načine kako se zaštiti od zlouporabe.
Navedena aktivnost ujedno je poticaj ambasadorima da dobivena znanja prenesu svojim vršnjacima u razredima te da na taj način i u svojim školama obilježe Dan sigurnijeg Interneta.

Radionica za roditelje Agresivno dijete-uloga roditelja

Dana 21. veljače od 17:00 do 18:30 sati u Dječjem domu "Tić" Rijeka održat će se radionica za roditelje pod nazivom "Agresivno dijete-uloga roditelja". Istraživanja su pokazala da…

Sudjelovanje na Sajmu razmjene ideja

Dječji dom „Tić“ Rijeka sudjelovao je na Sajmu razmjene ideja u sklopu 20. jesenskog poslovnog sastanka Hrvatske mreže zdravih gradova održanog u Opatiji od 22.-24. listopada. Na sajmu…