Info-pult na Korzu u periodu od 18.do 20.prosinca 2012.g.g.

Od 18. do 20. prosinca, u razdoblju od 11 do 14 sati, na Jadranskom trgu biti će postavljen “štand” s proizvodima dječje keramičarske radionice Dječjeg doma “Tić” Rijeka.
Na ovaj način promovirat će se keramičarska radionica, jedna od niza kreativnih terapeutskih radionica za djecu polaznike poludnevnog boravka Doma, a ujedno je cilj i pridružiti se tradicionalnim aktivnostima obilježavanja božićno-novogodišnjih blagdana na riječkom Korzu.
Dana 20. prosinca pridružit će nam se i Ambasadori Tića koji će zainteresirane prolaznike informirati o preventivnim aktivnostima koje su se u Tiću odvijale  tijekom 2012.g  i najaviti događanja planirana za početak 2013. godine.

Dan volontera u Tiću

12. prosinac  2012 Prema Univerzalnoj deklaraciji o volontiranju, volontiranje je kamen temeljac civilnoga društva. Ono potiče i ujedinjuje najplemenitije težnje ljudske vrste – težnju prema miru, slobodi, sigurnosti,…

Sindikat vatrogasaca i ove godine darivao djecu u Tiću

Dana 31.12.2012. godine predstavnici Sindikata vatrogasaca Grada Rijeke uručili su prigodne poklon-pakete djeci korisnicima poludnevnog programa u Tiću. Ovo tradicionalno darivanje, koje je započelo prije sedam godina, nastavlja…