Dodijeljene zahvalnice suradnicima PU PGŽ

Dana 17. prosinca 2015.g. u Policijskoj upravi Primorsko-goranskoj upriličena je svečanost na kojoj je načelnica Policijske uprave primorsko-goranske, Senka Šubat, dodijeljene zahvalnice suradnicima i partnerima za dobru suradnju ostvarenu tijekom 2015. godine.
Tako je za dugogodišnju uspješnu suradnju u provedbi preventivnih aktivnosti, zahvalnica dodijeljena Dječjem domu „Tić“ iz Rijeke, a  preuzela ju je  ravnateljica, Tamara Žakula Desnica.
Za izuzetan doprinos u suradnji na poduzimanju mjera radi ostvarenja sigurnosti građana i imovine, zahvalnica  je dodijeljena ravnatelju Glazbene škole Ivana Matetića Ronjgova iz Rijeke,  Danijelu Trinajstiću.Policijska uprava primorsko-goranska ostvarila je uspješnu suradnju u provedbi preventivnih projekata i tijekom 2015. godine sa Osnovnom školom „Nikola Tesla“ i Osnovnom školom „Kozala“. Nastavak je to dugogodišnje dobre suradnje, koja će se  nastaviti i u narednom razdoblju. U ime ovih odgojno-obrazovnih ustanova zahvalnice su preuzele ravnateljice škola, Tatjana Bandera-Mrakovčić i Kim Anić.
Zahvalnice je uručila načelnica Policijske uprave primorsko-goranske,  Senka Šubat rekavši tom prilikom da se ovim simboličnim činom Policijska uprava želi zahvaliti suradnicima  za podršku, suradnju i svesrdnu pomoć u ostvarivanju projekata. Također, izrazila je želju i nadu u nastavak dobre i uspješne suradnje i u budućnosti. Načelnica Šubat obratila se u ovoj prigodi i djelatnicima Policijske uprave zahvalivši se na njihovom profesionalnom i predanom radu te dobrim rezultatima rada. Posebno je zahvalila službenicima Policijske uprave koji su tijekom ove godine uz svoje redovne zadaće sudjelovali i u aktivnostima koje su  vezane uz izbjegličku krizu.
Uz čestitku za predstojeći Božić i novu godinu, načelnica Šubat je izrazila želju za nastavkom svih dobrih projekata vjerujući da će ih primorsko-goranska policija uspješno provoditi uz pomoć svojih suradnika, a na zadovoljstvo svih građana.

 

Donacija Erste banke

Dana 30. studenog 2015.g. član Uprave Erste&Steiermärkische Bank d.d. g. Christoph Schoefboeck uručio je donaciju vrijednu 20.000,00 kuna ravnateljici Dječjeg doma “Tić” Rijeka Tamari Žakula Desnica. Donacija je…

Građanska inicijativa Photo Walk&Talk darivala djecu u “Tiću”

Fotografi grada Rijeke, i njihovi prijatelji, okupljeni u  građansku inicijativu pod nazivom Photo Walk&Talk, inicirali su i organizirali humanitarnu akciju i dana 11. prosinca 2015.g. darivali djecu korisnike…