„Tić“ dobio priznanje „Organizator volontiranja 2013.“

Dana 5.12.2013.g. na Međunarodni dan volontera, Udruga za razvoj civilnog društva SMART u suradnji s  Gradom Rijekom i Primorsko-goranskom županijom, dodijelila je nagrade istaknutim volonterkama i volonterima s područja grada i županije te organizacijama koje u svoj rad uključuju volontere. SMART već sedmu godinu za redom dodjeljuje nagradu „Volonteri godine“, a od ove godine uveli su i priznanje za dobru praksu uključivanja volontera ,„Organizator volontiranja 2013.“ Time se želi izraziti priznanje organizacijama koje, u cilju pružanja kvalitetnije usluge svojim korisnicima, uključuju volontere u svoj rad te promovirati dobre i kvalitetne volonterske programe u različitim organizacijama.
Dječji dom „Tić“ Rijeka jedna je od nagrađenih organizacija, a priznanje je zaokružilo desetogodišnju praksu uključivanja volontera u rad Tića.
Ovim putem želimo zahvaliti Udruzi SMART na dodijeljenoj nagradi i na stalnoj podršci u provođenju našeg volonterskog programa. Također, želimo zahvaliti i svim našim volonterima koji su svojim angažmanom omogućili dobivanje ovog priznanja.

Predavanje o adolescenciji za roditelje

Dana 28.11.2013.g. u Osnovnoj školi Klana održano je predavanje za roditelje učenika petih, šestih i sedmih razreda pod nazivom “Kompetentan roditelj tinejđera”. U okviru predavanja roditelji su dobili…

Održano druženje s volonterima

Dana 12. prosinca 2013.g., povodom obilježavanja Međunarodnog dana volontera (05. prosinca) i božićno-novogodišnjih blagdana održano je druženje volontera, korisnika i djelatnika Dječjeg doma „Tić“ Rijeka. Prvi dio druženja…