Radionica za roditelje Agresivno dijete-uloga roditelja

Dana 21. veljače od 17:00 do 18:30 sati u Dječjem domu “Tić” Rijeka održat će se radionica za roditelje pod nazivom “Agresivno dijete-uloga roditelja”. Istraživanja su pokazala da se nasilno i agresivno ponašanje uči u ranim godinama djetetovog života. Roditelji i  članovi obitelji mogu naučiti dijete kako se nositi s osjećajem ljutnje bez upotrebe nasilja, te kako graditi privržen odnos s djetetom uz jasno postavljanje granica.Radionica je  namijenjena svim zainteresiranim roditeljima djece predškolskog i školskog uzrasta, kako bi im nove informacije i vještine pomogle u što lakšem svladavanju problema koji se svakodnevno i neizbježno javljaju u discipliniranju djece.
Roditelji će moći dobiti informacije o tome što je discipliniranje, a što kažnjavanje, kako postaviti granice i naučiti reći “ne”, a pritom sačuvati dobar odnos s djetetom što su važni preduvjeti za prevenciju agresivnog ponašanja djeteta.
Radionica će se održati u sklopu 6. Tjedna psihologije Rijeka psihologije
Svi zainteresirani roditelji mogu se prijaviti na broj tel. 215-670.

Info – pult uoči Dana sigurnijeg Interneta

Dan sigurnijeg Interneta obilježava se svake godine drugog dana drugog tjedna u drugom mjesecu diljem svijeta i to već jedanaestu godinu za redom, a u cilju promicanja sigurnog…