Proljeće u „Tiću“

Proljetne smo praznike i ove godine odlučili provesti aktivno pa su djeca i odgajateljice posjetili Veli vrh, podzemne tunele i streljanu, sudjelovala na filmskim projekcijama i kreativnim radionicama u Art-kinu te uredila dvorište u „Tiću“.

Na samom početku proljetnih praznika djeca i odgajateljice zaputili su se na poludnevni izlet na Veli vrh gdje su uz stručno vodstvo gosp. Rajka Samuelija-Kačića posjetili podzemne tunele i čuli mnoge zanimljivosti o povijesti našeg grada. Nakon tunela i bunkera, uslijedio je posjet streljani gdje je djecu dočekao Bojan Šober, poznati riječki operni pjevač, koji je rado djecu upoznao s osnovama svog najdražeg hobija.

Osim izleta praznike smo upotpunili posjetima Art-kinu pri čemu su naša djeca sudjelovala na filmskim projekcijama, kreativnim radionicama i radionicama video-reportaže. Također, posjetila su i Zajednicu tehničke kulture Rijeka gdje su sudjelovali na prezentaciji 3D printera.

Za kraj smo odlučili probuditi naše, zimom uspavano, dvorište pa su djeca, zajedno s odgajateljicama, obojala i ukrasila glinene vaze te zasadila novo cvijeće.

 

Zahvaljujemo svima koji su nam, svojim trudom, vremenom i uslugom, pomogli u realizaciji planiranih aktivnosti.

Donacija humanitarnog projekta “Zmaj Anđelko pomaže djeci”

Dana 31. ožujka 2017.g. u naš je Dom stiglo 8 šarenih slikovnica pod nazivom „Kornjačica Rita“. Slikovnice su donacija humanitarnog projekta „Zmaj Anđelko pomaže djeci“ čiji je cilj…

„Vaše knjige pišu“

Povodom obilježavanja Svjetskog dana knjige i Dana hrvatske knjige, ovim se putem, prigodnim filmićem, želimo zahvaliti svim donatorima koji su u protekle dvije godine bili zaslužni za stvaranje…