Obilježavanje Dana sigurnijeg interneta

14. veljače 2011.
Povodom obilježavanja 8. veljače – Dana sigurnijeg Interneta, „Tić“ je organizirao info štand na Korzu. Događanje je  organizirano u okviru projekta „Ambasadori Tića“ i u suradnji sa svim osnovnim školama koje su uključene u projekt, te Gradom Rijeka.
Cilj postavljanja info-štanda bio je informirati i senzibilizirati građane na temu nasilja nad i među djecom putem interneta i mobitela. 
Na štandu su Ambasadori, djelatnici i volonteri „Tića“ građanima uručivali edukativne materijale o sigurnom korištenju interneta i mobitela, te prezentirali rezultate istraživanja o iskustvima djece pri korištenju Interneta.  Kroz ovu aktivnost željeli smo nastaviti aktivno uključivanje Ambasadora u promicanje kulture nenasilja koji su posjetiteljima štanda i prolaznicima na Korzu osobno uručivali edukativne materijale.
Aktivnostima na info-štandu pridružile su se i pročelnica Odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Ankica Perhat te pročelnica Odjela za odgoj i školstvo Branka Renko-Silov.

Ovim se događanjem “Tić” pridružio mnogobrojnim aktivnostima koje se povodom Dana sigurnijeg interneta održavaju u 73 zemlje svijeta, također obilježivši 4. tjedna psihologije u Hrvatskoj.

 

 

Poklon Izdavačkog centra Rijeka

13. siječnja 2011. Izdavački centar Rijeka poklonio je 30 slikovnica Tić i vapor  i Ptica i brod  Damira Sirnika i Voje Radoičića djeci korisnicima Doma za djecu „Tić“ Rijeka.…

Stručno izlaganje „Izloženost rizicima korištenja Interneta i načini pravovremene zaštite djece“

21. veljače 2011. U Crikvenici je dana 16. veljače 2011. g. (srijeda), s početkom u 18.00 sati, u prostoru Gradske vijećnice održano stručno izlaganje pod nazivom „Izloženost rizicima…