Izložbeni štand keramike na Korzu

U utorak i srijedu, 21. i 22. prosinca 2010.g. u periodu od 10-14 sati na Korzu je bio postavljen štand Doma za dnevni boravak djece “Tić” Rijeka, na kojem su bili  izloženi radovi dječje keramičarske radionice.
Na štandu su bili izloženi keramički proizvodi, uradci djece korisnika poludnevnog programa Doma za djecu “Tić” Rijeka, stvarani pod stručnim vodstvom grupnih odgajateljica te uz pomoć volonterki.
Djelatnici i volonteri “Tić-a” predstavili su posjetiteljima dječje radove koje su građani mogli kupiti za simboličnu naknadu, a  kojom su dali svoj doprinos i omogućili nabavu gline i potrebnih materijala za rad djece u keramičarskoj radionici.
Također, tom su prillikom svi zainteresirani građani mogli dobiti informacije o radu i aktivnostima “Tića”, te informativno-edukativne brošure i plakate, a Dom se prigodnim porukama ujedno želio pridružiti tradicionalnim aktivnostima obilježavanja božićno-novogodišnjih blagdana na riječkom Korzu.

Sajam nenasilja u Rovinju

U suradnji Obiteljskog centra Istarske županije, Društva psihologa Istre i Županijskog stručnog vijeća stručnih suradnika psihologa osnovnih i srednjih škola Istarske županije, u Rovinju je 10. prosinca 2010.…

Poklon Izdavačkog centra Rijeka

13. siječnja 2011. Izdavački centar Rijeka poklonio je 30 slikovnica Tić i vapor  i Ptica i brod  Damira Sirnika i Voje Radoičića djeci korisnicima Doma za djecu „Tić“ Rijeka.…