Humanitarna izložba dječjih keramičarskih radova na Korzu

U periodu od 12. do 15. prosinca 2016. godine u drvenoj kućici na riječkom Korzu održana je humanitarna izložba keramičkih radova koje su izradila djeca uključena u poludnevni boravak u „Tiću“ te fotografijakoje su snimili tijekom trajanja Kreativne škole fotografije „Foto Tić“.
Ova izložba predstavlja treći dio humanitarne akcije koju je inicirala građanska inicijativa fotografa sa dugogodišnjim volonterskim iskustvom – Ivica Tabula, Nebojša Anić, Željko Maletić, Nenad Šućurović i Majda Anić. Oni su osmislili i održali Kreativnu školu fotografije „FOTO TIĆ“ namijenjenu djeci uključenoj u poludnevni boravak koja se  provodila u “Tiću” od rujna do studenog 2016. godine jednom tjedno kao kombinacija teorijskih predavanja i praktičnog rada u vidu fotografiranja i obrade fotografija. Cjelokupna humanitarna akcija sastojala se još od prodajne izložbe fotografija koja je održana u periodu od 21. do 30. studenog 2016.g. u HKD-u Rijeka te prodajne izložbe potpisanih fotografija nogometaša održane dana 26. studenog 2016.g. u prostoru nogometnog kampa Rujevica. Sredstva za nabavu fotografske opreme potrebne za prevedbu projekta doniralo je Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.
Sredstva prikupljena tijekom humanitarne akcije namijenjena su organizaciji izleta za djecu, korisnike Dječjeg doma „Tić“ Rijeka.

Sudjelovanje na Zelenom filmskom festivalu

Dana 14. prosinca 2016. godine korisnici poludnevnog boravka Dječjeg doma „Tić“ Rijeka, u pratnji odgajatelja i volontera, posjetili su izložbu „Divovi  Patagonije“  i pogledali film „Utrka s izumiranjem“.…

Izlet djece u Karlovac i Čazmu te posjet imanju Salaj

Dana 29. prosinca 2016. godine korisnici poludnevnog programa bili su na izletu u Karlovcu i Čazmi te imanju Salaj. Izlet je organizirao i u cijelosti sponzorirao Riječki odvjetnički…