Filmska radionica PET ZELENIH

Tijekom proljetnih školskih praznika, u periodu od 22.-29.travnja, stariji korisnici Doma, polaznici viših razreda osnovne škole, sudjelovali su u u filmskoj radionici “Pet zelenih” u organizaciji Kino-video kluba Liburnija filma.
Radi se o projektu koji je 2006. godine pokrenut kao pilot projekt s ciljem trajne edukacije djece završnih razreda osnovne škole o filmu i ekologiji.
U okviru radionice “Pet zelenih” djeca su, tijekom 5 dana, dobila znanja o osnovama filmskog jezika, snimanja i montaže te su zajednički snimili film koji se bavi ekološkim temama.
Ovim putem djelatnici i korisnici Tića posebno se zahvaljuju tajnici Liburnia-filma gđi. Andrei Gnjato i voditelju radionice, g. Igoru Pauliću  koji su našu djecu uveli u svijet filma te ih usmjeravali korisnim savjetima o filmskom stvaralaštvu.

Suradnja sa Badminton klubom Sušak

Tijekom ožujka ostvarena je suradnja s Badminton klubom Sušak koji je korisnicima poludnevnog programa Tića omogućio kontiruirano treniranje badmintona, a uz stručno vodstvo trenera Ede Hržića. Ova je suradnja uvelike doprinijela bogatstvu…

Studenti socijalnog rada posjetili Tić

Studenti socijalnog rada Studijskog centra socijalnog rada Sveučilišta u Zagrebu posjetili su Tić u sklopu praktične nastave pri Centru za socijalnu skrb Rijeka, Sa radom Dječjeg doma "Tić" i Savjetovališta…