Donacije povodom božićnih i novogodišnjih blagdana blagdana

Tijekom studenog i prosinca brojni naši sugrađani obratili su nam se s upitima i željom da na bilo koji način pomognu i obraduju djecu uključenu u poludnevni boravak Dječjeg doma „Tić“ Rijeka, povodom božićnih i novogodišnjih blagdana. Zahvaljujući inicijativi građana, koji su željeli ostati anonimni, i koji su okupili mnogo svojih prijatelja i poznanika u želji da obraduju djecu poklonima, realizirano je nekoliko humanitarnih akcija te su prikupljeni mnogobrojni pokloni za djecu… individualizirani pokloni po želji svakog djeteta, knjige za biblioteku „Tić“, društvene igre, kompjuterska oprema, školski pribor, sportski rekviziti, odjevni predmeti, slatkiši i još mnogo toga. U želji da obogati blagdanski stol u obitelji svakog našeg djeteta u poludnevnom boravku Kaufland Hrvatska k.d. je donirao namirnice, ali i poklon za svako dijete.

Zahvaljujemo svim našim donatorima!

 

18. studenog – Europski dan zaštite djece od seksualnog iskorištavanja i seksualnog zlostavljanja

Europski dan zaštite djece od seksualnog iskorištavanja i seksualnog zlostavljanja obilježava se s ciljem podizanja javne svijesti o važnosti prijavljivanja saznanja ili sumnji na seksualno zlostavljanje djece. (više…)

„Škola za razvedene roditelje“

Obavještavamo sve zainteresirane da se „Škola za razvedene roditelje“, koja svake godine počinje u veljači, ovaj mjesec neće održati zbog poštivanja epidemioloških mjera i preporuka Hrvatskog zavoda za…