Dodijeljena državna nagrada za volontiranje u 2015. godini

Dana 13. travnja 2016. g. u Banskim dvorima održana je svečana sjednica Nacionalnog odbora za razvoj volonterstva i dodjela Državne nagrade za volontiranje u 2015. godini.
Zamjenik ministrice socijalne politike i mladih Ante Babić objavio je imena nominiranih kandidata u tri kategorije, a nagradu dobitnicima uručila je ministrica socijalne politike i mladih Bernardica Juretić. Dobitnik nagrade u kategoriji fizičke osobe – volonter/ka je student iz Karlovca Filip Trezner. U kategoriji pravne osobe – organizator volontiranja dobitnik je Dom za starije osobe Maksimir iz Zagreba, dok je Patricia Kuhta iz udruge “Pogled” iz Nedelišća dobitnica nagrade u kategoriji fizičke osobe – koordinator/koordinatorica volontera, koja se ove godine dodjeljuje prvi put, a u kojoj je jedna od  tri nominirana kandidata bila i Nataša Makarun iz „Tića“.
Dodjeli nagrade prisustvovala je Nataša Makarun, psihologinja i koordinator volonterskog programa Dječjeg doma „Tić“ Rijeka.

Sudjelovanje na edukaciji “Jačanje kapaciteta stručnjaka koji rade s djecom u alternativnoj skrbi”

Dana 07. i 08. travnja 2016. G. u prostoru Riječke razvojne agencije "Porin" održana je edukacija “Jačanje kapaciteta stručnjaka koji rade s djecom u alternativnoj skrbi” u organizaciji …

Suradnja sa Udrugom Pegaz

U mjesecu travnju ponovno smo uspostavili suradnju sa Udrugom za terapijsko jahanje Pegaz Rijeka.  Cilj ove suradnje je uključivanje djece korisnika poludnevnog boravka „Tića“ u terapijsko jahanje. Svake srijede…