Djeca na interaktivnoj plesnoj predstavi Minimi

Dana 18. svibnja 2016.g. djeca uključena u program poludnevnog boravka u „Tiću “, gledala su izvedbu suvremene, interaktivne plesne predstave Minimi, u Filodrammatici. O identitetu, odrastanju, trenucima kad smo bili mali djeca su promišljala kroz zanimljivu predstavu koju je izvodilo Dječje kazalište Dubrava, a zahvaljujući pozivu Udruge za scenske umjetnosti Prostor Plus.
Kroz neobičnu scenu glumci nas uvode u pitanje što je veliko, što je malo, prebacuju nas u svijet dječje perspektive. Govore o samostalnosti, samopouzdanju, malim  ljudima, snalažljivosti, svakodnevnim životnim čudesima koje možemo naći u najobičnijim sitnicama. O identitetu, odrastanju, trenucima kad smo bili mali.

Publika je također uključena u predstavu odgovaranjem  na pitanja Što bismo učinili da smo veliki? Što bismo napravili da smo odrasli?
Predstava je bila vrlo zanimljiva zbog suvremene dinamične scene, plesa, efekata, svjetla, što se vrlo svidjelo korisnicima “Tića”.

 

Obilježavanje Dana obitelji

Ujedinjeni narodi proglasili su 15. svibnja Međunarodnim danom obitelji te ga prvi put obilježili 1994. pod sloganom "Obiteljski dan ne čine stvari, već srdačni odnosi roditelja i djece".…

„Tić“ se uključio u akciju Hrvatska volontira

Dana 19. 05. 2016. godine volonteri „Tića“, zajedno s djelatnicima i djecom uključenom u poludnevni boravak, očistili su i uredili dvorište. Dvorište doma koristi se za druženja kroz…