Održano predavanje za stručnjake Postoji li „zločesto“ dijete?

Dana 12. srpnja 2023. Prof. Dubravka Kocijan Hercigonja održala je u Centru Tić Rijeka predavanje za stručnjake na temu Postoji li „zločesto dijete“?. Kroz predavanje dala je odgovore na pitanja Što je „zločeto“ dijete, tko procjenjuje je li dijete „zločesto“ i na osnovu kojih pokazatelja, što je važno znati prilikom procjene djetetovog ponašanja i reagiranja, kako pomoći djetetu u izgradnji vještine samoregulacije te ulozi obitelji i škole u životu djeteta kroz period djetinjstva i adolescencije.

To je bila prilika da se Prof. Dubravki Kocijan Hercigonja zahvalimo za 25 godina podrške djelatnosti zaštite djece od zlostavljanja i zanemarivanja u Rijeci i kao stalnom supervizoru stručnog rada s djecom, mladima i njihovim obiteljima u okviru djelatnosti „Tića“.

Centar Tić Rijeka objavio novi priručnik: Emocionalne potrebe djeteta – koliko su važne i koje su posljedice njihovog zanemarivanja?

Centar Tić Rijeka objavio je novi priručnik pod nazivom „Emocionalne potrebe djeteta – koliko su važne i koje su posljedice njihovog zanemarivanja? - može se preuzeti ovdje U…

Škola za razvedene roditelje otvara vrata 31.1.2024.

Novi ciklus Škole za razvedene roditelje koji će se odvijati svake srijede od 31.1. do 28.2. 2024. od 17 do 18.30 na adresi Beli Kamik 11 u Rijeci.…