Održano predavanje za stručnjake Postoji li „zločesto“ dijete?

Dana 12. srpnja 2023. Prof. Dubravka Kocijan Hercigonja održala je u Centru Tić Rijeka predavanje za stručnjake na temu Postoji li „zločesto dijete“?. Kroz predavanje dala je odgovore na pitanja Što je „zločeto“ dijete, tko procjenjuje je li dijete „zločesto“ i na osnovu kojih pokazatelja, što je važno znati prilikom procjene djetetovog ponašanja i reagiranja, kako pomoći djetetu u izgradnji vještine samoregulacije te ulozi obitelji i škole u životu djeteta kroz period djetinjstva i adolescencije.

To je bila prilika da se Prof. Dubravki Kocijan Hercigonja zahvalimo za 25 godina podrške djelatnosti zaštite djece od zlostavljanja i zanemarivanja u Rijeci i kao stalnom supervizoru stručnog rada s djecom, mladima i njihovim obiteljima u okviru djelatnosti „Tića“.

Centar Tić Rijeka objavio novi priručnik: Emocionalne potrebe djeteta – koliko su važne i koje su posljedice njihovog zanemarivanja?

Centar Tić Rijeka objavio je novi priručnik pod nazivom „Emocionalne potrebe djeteta – koliko su važne i koje su posljedice njihovog zanemarivanja? - može se preuzeti ovdje U…