Obilježavanje Dana sigurnijeg interneta

14. veljače 2011.

Povodom obilježavanja 8. veljače - Dana sigurnijeg Interneta, „Tić“ je organizirao info štand na Korzu. Događanje je  organizirano u okviru projekta „Ambasadori Tića“ i u suradnji sa svim osnovnim školama koje su uključene u projekt, te Gradom Rijeka. 

Cilj postavljanja info-štanda bio je informirati i senzibilizirati građane na temu nasilja nad i među djecom putem interneta i mobitela. 

                 

Na štandu su Ambasadori, djelatnici i volonteri „Tića“ građanima uručivali edukativne materijale o sigurnom korištenju interneta i mobitela, te prezentirali rezultate istraživanja o iskustvima djece pri korištenju Interneta.  Kroz ovu aktivnost željeli smo nastaviti aktivno uključivanje Ambasadora u promicanje kulture nenasilja koji su posjetiteljima štanda i prolaznicima na Korzu osobno uručivali edukativne materijale.

Aktivnostima na info-štandu pridružile su se i pročelnica Odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Ankica Perhat te pročelnica Odjela za odgoj i školstvo Branka Renko-Silov.

Ovim se događanjem "Tić" pridružio mnogobrojnim aktivnostima koje se povodom Dana sigurnijeg interneta održavaju u 73 zemlje svijeta, također obilježivši 4. tjedna psihologije u Hrvatskoj.

 
© 2010 TIĆ - zaštita djece od zlostavljanja i zanemarivanja | Izrada web stranice: NEON STUDIO