Tić Rijeka | Događanja
Ljeto u “Tiću”

Početkom srpnja djeca, korisnici poludnevnog programa, započeli su ljetne praznike trodnevnim izletom u Istru. Tijekom lipnja i srpnja, u sklopu AIESEC projekta, Dom su posjetili studenti iz Francuske, Turske, Egipta i Tajlanda koji su kroz nekoliko radionica djecu upoznali sa kulturom i običajima njihovih zemalja. Također, organizirani su stalni odlasci na more, posjete riječkoj podzemnoj šetnici, igralištima i parkovima, a ljeto smo zaokružili odlaskom na palačinke.

Više...
 
Sudjelovanje na međunarodnoj konferenciji „Child maltreatment & well-being“

Dana 07. i 08. srpnja 2017. godine, na Filozofskom fakultetu u Rijeci, održana je međunarodna znanstvena konferencija »Child maltreatment & well-being: Contemporary issues, research & practice«, na kojoj se okupilo 68 znanstvenika i stručnjaka za zaštitu djece i poticanje dječje dobrobiti. Tom su prilikom stručnjaci Doma „Tić“ predstavili oblike stručne pomoći i podrške koje ustanova pruža djeci, mladima i obiteljima kao i rezultate rada. Također je, putem poster prezentacije, predstavljen i rad s roditeljima u visoko konfliktnom razvodu i rezultati istraživanja o iskustvima djece i ponašanjima roditelja tijekom razvoda.

Više...
 
Model rada s djecom i mladima u „Tiću“ predstavljen u Zagrebu

Dana 25. svibnja 2017. godine u Hotelu Dubrovnik u Zagrebu održana je stručna konferencija "Ja nisam problem, ja sam dijete!" koju je organizirao Centar za nestalu i zlostavljanu djecu povodom Međunarodnog dana nestale djece. Na konferenciji, namijenjenoj stručnjacima iz područja socijalne skrbi, obrazovanja i zdravstva koji direktno rade s djecom i mladima s problemima u ponašanju, ravnateljica mr.Tamara Žakula Desnica predstavila je model rada s djecom i mladima u Dječjem domu „Tić“ Rijeka te načine i oblike rada koji doprinose destigmatizaciji djece i mladih s problemima u ponašanju.

Više...
 
Obiteljski dan u „Tiću“

Dana 12. svibnja 2017. g. u Dječjem domu „Tić“ Rijeka održano je druženje roditelja i djece, korisnika poludnevnog tretmana, a povodom Međunarodnog dana obitelji. Ovo tradicionalno druženje održano je s ciljem unaprjeđenja kvalitete odnosa roditelja i djece, kao i suradnje s roditeljima, a zamišljeno je kao „dan starih uličnih igara“ te je zaokruženo dobrim raspoloženjem, uz pizzu i sok.

Više...
 
Humanitarna akcija "Sve za našu djecu"

Korisnici i djelatnici Dječjeg doma „Tić“ Rijeka, u suradnji sa učenicima i djelatnicima Učeničkog doma Podmurvice, uključili su se u humanitarnu akciju udruge Riječko srce i Kanala Ri - Sve za našu djecu, kojom su se prikupljala novčana sredstva za izgradnju čekaonice i igraonice Odjela za onkologiju i hematologiju Dječje bolnice Kantrida. Djeca su, uz podršku odgajatelja, izradila keramičke predmete koje su učenici UD Podmurvice prodavali na štandu i na taj način su aktivno sudjelovala i doprinjela hvalevrijednoj akciji.

Više...
 
«Početak«12345678910»Kraj»

Stranica 2 od 69
© 2010 TIĆ - zaštita djece od zlostavljanja i zanemarivanja | Izrada web stranice: NEON STUDIO