Tić Rijeka | Događanja
Pojačane volonterske snage „Tića“

Dana 19. listopada 2016.g. održana je edukacija za drugu grupu novih volontera, čime je završen ciklus prijema novih volontera za 2016. g., a u rad „Tića“ uključeno je 16 novih volontera. Volontiranje su nastavili i neki dugogodišnji volonteri „Tića“, što trenutno čini grupu od 25 aktivnih volontera.

Više...
 
Održana VII. Konferencija socijalnih radnika

U periodu od 12. do 14. listopada 2016. godine u Opatiji je održana VII. Konferencija socijalnih radnika na kojoj je sudjelovala socijalna radnica „Tića“ Kristina Rukavina koja je kroz poster preznetaciju prikazala  program „Škole za razvedene roditelje“, jednog od preventivnih programa Dječjeg doma „Tić“ Rijeka.

Više...
 
Nova knjižica o vršnjačkom nasilju: „Gdje se gasiš?“

Dana 10. listopada 2016. godine u Gradskoj vijećnici „Tić“ je predstavio novu knjižicu o vršnjačkom nasilju pod nazivom „Gdje se gasiš?“. Knjižica je tiskana u okviru projekta „Ljubičasti telefon“ koji provodi udruga „Buđenje - podružnica Rijeka“ u partnerstvu sa Dječjim domom „Tić“ Rijeka, a sredstvima Ministarstva zdravlja. Prezentacija knjižice organizirana je u okviru održavanja Tjedna ADHD. Cijelu knjižicu možete preuzeti ovdje.

Više...
 
Edukacija u Osijeku o sigurnosti na internetu

U periodu od 03. do 05. listopada 2016. godine Centar za nestalu i zlostavljanu djecu iz Osijeka, u suradnji sa Ministarstvom socijalne politike i mladih, organizirao je edukaciju na temu "Sigurnost i zaštita djece na internetu - prepoznavanje i prevencija." Edukacija je bila namijenjana stručnjacima iz centara za socijalnu skrb i drugih ustanova socijalne skrbi koje skrbe o djeci i mladima, a koji su kroz predavanja dobili uvid u prepoznavanje zlostavljanja na internetu te mogućnosti rada i prevencije istog. Predavači su bili stručnjaci različitih profila, a o psihološkim aspektima nasilja nad i među djecom putem interneta te iskustvima iz prakse govorila je mr. Tamara Žakula Desnica, ravnateljica „Tića“.

 
Europski tjedan mobilnosti

Dana 22. rujna 2016. g. korisnici Dječjeg doma „Tić“ Rijeka, zajedno sa svojim odgajateljicama, sudjelovali su u manifestaciji u sklopu Europskog tjedna mobilnosti pod nazivom „Dan bez automobila“. Cilj manifestacije bio je probuditi svijest građana o važnosti kretanja i održivog prometa u urbanim sredinama. U Ulici Dolac, koja je tog dana bila zatvorena za sav promet, korisnici su vozili bicikle, posjetili izložbu likovnih radova, isprobali simulator vožnje , a poneki su se okušali i u likovnim radionicama.

Više...
 
«Početak«12345678910»Kraj»

Stranica 10 od 69
© 2010 TIĆ - zaštita djece od zlostavljanja i zanemarivanja | Izrada web stranice: NEON STUDIO