Tić Rijeka | Događanja
Regionalni susret na temu zaštite djece

Dana 22. i 23. rujna  2016.g. održan je “Regionalni susret predstavnika resurs osoba iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Srbije“ u Beogradu, u okviru projekta ChildHub za Jugoistočnu Europu. Susret je iniciran od strane lokalnih partnerskih organizacija koje su uključene u projekt – Save the Children North West Balkan (BiH), Hrabri telefon (Hrvatska) i Centra za integraciju mladih (Srbija), a na njemu je sudjelovala psihologinja Ljiljana Bubnić.

Više...
 
Obilježen Nacionalni dan borbe protiv nasilja nad ženama

Dana 22. rujna 2016.g. u organizaciji Riječke mreže za pružanje psihosocijalne potpore žrtvama nasilja, a u suradnji s Odjelom prevencije Policijske uprave primorsko-goranske nizom je manifestacija obilježen Nacionalni dan borbe protiv nasilja nad ženama. Puštanjem crnih balona pet minuta nakon dvanaest sati naglasila se potreba za pravovremenim reagiranjem i brigom za žene žrtve nasilja. U događanju su sudjelovale Kristina Rukavina , socijalna radnica, i Iris Antolović, psihologinja u „Tiću“ kao i mnogobrojni predstavnici insitucija i udruga koje brinu o žrtvama nasilja.

Više...
 
Održana edukacija prve grupe novih volontera u „Tiću“

Dana 21. rujna 2016.g. u „Tiću“ je održana edukacija za 10 novih volontera kroz koju su se pobliže upoznali sa radom „Tića“, zakonskim okvirom volontiranja i specifičnostima volontiranja u „Tiću“, posebice u radu s djecom. Time je educirana prva grupa novih volontera koja će započeti sa volonterskim angažmanom i pridružiti se volonterima koji u „Tiću“ volontiraju već više godina. Novim volonterima želimo dobrodošlicu, a svim uključenim volonterima zahvaljujemo na trudu i vremenu kojim oplemenjuju naš rad.

 
U “Tiću” započela Kreativna škola fotografije

Dana 20. rujna 2016.g. u “Tiću” je započela Kreativna škola fotografije. Riječ je o projektu namijenjenom djeci uključenoj u poludnevni boravak koji je inicirala Građanska inicijativa fotografa sa dugogodišnjim volonterskim i fotografskim iskustvom - Ivica Tabula, Nebojša Anić, Željko Maletić, Nenad Šućurović, Majda Anić i Sarah Švegar. Podršku ovom projektu dalo je i Ministarstvo socijalne politike i mladih donacijom sredstava za kupnju pet fotografskih aparata.

Više...
 
Seminar „Sigurnost i zaštita djece na internetu – prepoznavanje i prevencija“

U periodu od 14. do 16. rujna 2016. g. Ministarstvo socijalne politike i mladih, u suradnji s Centrom za nestalu i zlostavljanu djecu iz Osijeka, organiziralo je seminar na temu «Sigurnost i zaštita djece na internetu – prepoznavanje i prevencija» koji se održao u Njivicama na otoku Krku. Seminar je bio namijenjen djelatnicima socijalnih ustanova, a  kao predavač je sudjelovala mr. Tamara Žakula Desnica, ravnateljica Dječjeg doma „Tić“ Rijeka.

 
«Početak«12345678910»Kraj»

Stranica 10 od 68
© 2010 TIĆ - zaštita djece od zlostavljanja i zanemarivanja | Izrada web stranice: NEON STUDIO