Tić Rijeka | Događanja
Izlet djece u Liku

Dana 31. listopada 2016. godine djeca uključena u poludnevni boravak u „Tiću“, zajedno sa odgajateljima i volonterima, bila su na izletu u Lici. Posjetili su Kuterevo, utočište medvjeda, siranu, park Samograd i špilju Grabovaču, a nakon ručka uživala su u adrenalinskom parku.:)

Više...
 
Donacija čokolada

Dana 26. listopada 2016.g. „Tić“ su posjetile djelatnice marketinške agencije In Vida iz Zagreba koje su djeci, uključenoj u poludnevni boravak, podijelile veliku kutiju punu čokolada.

 
Pojačane volonterske snage „Tića“

Dana 19. listopada 2016.g. održana je edukacija za drugu grupu novih volontera, čime je završen ciklus prijema novih volontera za 2016. g., a u rad „Tića“ uključeno je 16 novih volontera. Volontiranje su nastavili i neki dugogodišnji volonteri „Tića“, što trenutno čini grupu od 25 aktivnih volontera.

Više...
 
Održana VII. Konferencija socijalnih radnika

U periodu od 12. do 14. listopada 2016. godine u Opatiji je održana VII. Konferencija socijalnih radnika na kojoj je sudjelovala socijalna radnica „Tića“ Kristina Rukavina koja je kroz poster preznetaciju prikazala  program „Škole za razvedene roditelje“, jednog od preventivnih programa Dječjeg doma „Tić“ Rijeka.

Više...
 
Nova knjižica o vršnjačkom nasilju: „Gdje se gasiš?“

Dana 10. listopada 2016. godine u Gradskoj vijećnici „Tić“ je predstavio novu knjižicu o vršnjačkom nasilju pod nazivom „Gdje se gasiš?“. Knjižica je tiskana u okviru projekta „Ljubičasti telefon“ koji provodi udruga „Buđenje - podružnica Rijeka“ u partnerstvu sa Dječjim domom „Tić“ Rijeka, a sredstvima Ministarstva zdravlja. Prezentacija knjižice organizirana je u okviru održavanja Tjedna ADHD. Cijelu knjižicu možete preuzeti ovdje.

Više...
 
«Početak«12345678910»Kraj»

Stranica 9 od 69
© 2010 TIĆ - zaštita djece od zlostavljanja i zanemarivanja | Izrada web stranice: NEON STUDIO