Tić Rijeka | Događanja
Donacija humanitarnog projekta "Zmaj Anđelko pomaže djeci"

Dana 31. ožujka 2017.g. u naš je Dom stiglo 8 šarenih slikovnica pod nazivom „Kornjačica Rita“. Slikovnice su donacija humanitarnog projekta „Zmaj Anđelko pomaže djeci“ čiji je cilj stvaranje i distribucija slikovnica za djecu koja se nalaze u bolnicama, djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi i slabijeg imovinskog stanja. Organizator i pokretač akcije je pisac za djecu Goran Čučković.

Više...
 
Održan sastanak volontera

Dana 30. ožujka 2017. održan je redoviti sastanak i druženje volontera Dječjeg doma „Tić“ Rijeka koje je dio trajne supervizije volontera. Ovom prilikom, volonteri su se međusobno upoznali,  s djelatnicima „Tića“ razgovarali o teškoćama i izazovima volontiranja i razmijenili iskustva. Uz razgovor i kreativan rad s glinom, druženje je proteklo u ugodnoj atmosferi.

Više...
 
Suradnja s Udrugom za terapijsko jahanje „Pegaz“ Rijeka

U mjesecu ožujku ponovno smo uspostavili dugogodišnju suradnju sa Udrugom za terapijsko jahanje „Pegaz“ Rijeka. Cilj ove suradnje je uključivanje djece korisnika poludnevnog programa „Tića“ u terapijsko jahanje, a u svrhu pomoći u prevladavanju emocionalnih poteškoća i postizanja pozitivnih učinaka na psihofizičkom planu. Svakog petka organiziran je odlazak 6 korisnika u popodnevnim satima, u pratnji naših odgajateljica.

Više...
 
Preventivni program "Zajedno protiv govora mržnje"

Dana 24. ožujka 2017. u Rijeci je predstavljena preventivna aktivnost "Zajedno protiv govora mržnje" koju je organizirala i provela Policijska uprava primorsko-goranska u suradnji s partnerima i uz podršku Ravnateljstva policije, Službe za prevenciju. Manifestacija je proveena s ciljem promicanja kulture dijaloga, tolerancije i nediskriminacije te sprečavanje svih oblika govora mržnje. Događanje je popratila i ravnateljica Djačjeg doma „Tić“ Rijeka Tamara Žakula Desnica.

Više...
 
Predavanje za studente Primaljstva

Dana 10. ožujka 2017. godine Dječji dom „Tić“ Rijeka posjetili su studenti prve godine stručnog studija Primaljstva, u okviru kolegija Prenatalna primaljska skrb, Fakulteta zdravstvenih studija,u pratnji prof. Anice Stanković. Studenti su upoznati sa radom "Tića", oblicima stručne pomoći te nekim specifičnostima u radu sa zlostavljanom i zanemarivanom djecom. O važnosti ranog prepoznavanja te prevovremene intervencije i pružanja stručne pomoći zlostavljanoj djeci i njihovim obiteljima, sa posebnim naglaskom na poticanje zdravog roditeljstva govorila je ravnateljica “Tića” mr. Tamara Žakula Desnica.

 
«Početak«12345678910»Kraj»

Stranica 4 od 69
© 2010 TIĆ - zaštita djece od zlostavljanja i zanemarivanja | Izrada web stranice: NEON STUDIO